Dags för en förändring i arbetslivet

Älskar du matlagning så kanske du är en av de många som arbetar inom restaurangbranschen? Kanske är det dags för en förändring i arbetslivet? Har du drömmar om att starta något eget så är det inte så mycket att tveka över.

Alla behöver vi äta och att du startar något nytt ställe innebär att alla de som älskar god mat får ytterligare ett ställe att kunna äta på. Klart är ju att du bör tänka igenom huruvida detta kommer att lyckas eller inte. Att starta upp någon ny restaurangverksamhet är inget man bara gör så där. Du kanske kan kolla med den restaurang där du arbetar om de skulle kunna tänka sig att vara med att starta upp en foodtruck eller liknande som inte konkurrerar med den restaurang som redan bedrivs.

Alla har vi rätt att göra det vi känner för och om du har en dröm om en egen restaurang så ska du naturligtvis följa din dröm. Då du redan arbetar i branschen så vet du hur mycket arbete det är att driva en restaurang. Låt inte det hindra dig utan vill du skapa något eget så gör detta. Kolla upp med Almi om det kan finnas någon finansieringsmöjlighet genom dem. Lycka till med allt du tar dig för i framtiden.